Skip to main content

Online zichtbaar zijn met rust en plezier

Vertel jouw verhaal

Je hebt een missie, een bedrijf dat aan het groeien is en een verhaal dat verteld mag worden. Je werkt hier hard aan en levert met jouw expertise geweldig werk af. Maar de juiste doelgroep online bereiken of goed zichtbaar zijn, dat is nog wel een dingetje. Je weet niet waar te beginnen, de content to do wordt steeds maar vooruit geschoven en je raakt overwhelmed van alles dat je ‘moet’ op online gebied.

Je motivatie voor social media en content gaat met ups and downs. Eigenlijk doe je maar wat, soms werkt het wel en soms lijkt het bij niemand aan te komen. Online zichtbaar zijn voelt als een moetje en het kost energie. Je weet dat het nodig is om jouw aanbod en expertise met de wereld te delen. Maar kan het ook met meer rust, plezier en resultaat? Ja dat kan! En daar help ik je heel erg graag bij.

Aan de slag gaan met social media is voor jou als:

 • Je denkt dat content maken teveel tijd kost
 • Je veel tijd stopt in social media, maar weinig resultaat ziet
 • Je onrust krijgt van de social media taken op je to do list
 • Je niet weet waar je moet beginnen met een online strategie
 • Social media voelt als een moetje
 • Je in herhaling valt met je (visuele) content
 • Je steeds maar weer wisselt van aanpak, strategie, branding of visuele uitstraling van je bedrijf
 • Je offline energie niet match met wat je online laat zien
 • In het next level van je bedrijf wil stappen
 • Eindelijk eens echt professioneel aan de slag wil met jouw zichtbaarheid
 • Een professionele visie kunt gebruiken op jouw content
 • Je online zichtbaar wil zijn met rust en plezier

Wat ik voor je kan betekenen

Je weet dat je aan de slag moet met jouw online zichtbaarheid, maar je weet niet hoe. Het kost teveel tijd, je weet niet waar te beginnen of het levert niet op wat je hoopt. Daar wil ik graag verandering in brengen. Zodat je met plezier en rust content maakt, weet wat je moet doen en resultaat ziet van je werk.

Dit kan op verschillende manieren, onder andere met een:

Kickstart strategie – €499
Samen in een halve dag, jouw social media kickstarten. Waarna jij zelfstandig aan de slag kunt met jouw content. In een strategiesessie maken we samen een social media strategie die aansluit bij jouw wensen, visie en bedrijf. Je hebt hierna een concrete hand-out met jouw strategie, die je zelfstandig kunt volgen om online zichtbaar mee te zijn.

Social media abonnement – vanaf €399 p/m
Wil je meer begeleiding, dan kun je jouw social media ook uitbesteden. Ik schrijf, maak en plaats dan al jullie social media content. Van een goedgevulde beeldbank tot posts op de door jullie gekozen kanalen. Zo ben je online zichtbaar, zonder dat jullie je hier zorgen om hoeven maken of veel tijd in moeten stoppen.

Natuurlijk is een aanbod op maat ook mogelijk. Denk aan het ontwerpen van de visuele uitstraling van de content met social media templates. Het schrijven van social media post in combinatie met een fotoshoot. Of coaching op het gebied van social media, om hand-on ondersteuning te bieden. We bespreken samen welke vorm van social media hulp het best bij jou en je bedrijf past.
Deze prijzen zijn op aanvraag.

Zo dankbaar voor de hulp van Renske. Ze schrijft heerlijk pakkende mails voor een deel van onze klanten, zodat wij daar niet naar om hoeven te kijken. Ze zit vol inspiratie en voert haar werkzaamheden volledig zelfstandig uit! Heerlijk!

Lotte SukelEnergy Movement

Prachtige foto's! Iets waar ik me vrij ongemakkelijk bij voelde, werd een ontspannen fotoshoot met een super leuk resultaat. Renske is flexibel, ontspannen en denkt mee in het concept waar de foto's voor gaan dienen. Het resultaat is erg professioneel. Het liefst had ik nog 10 foto's meer gehouden. Bedankt voor de mooie foto's en de fijne samenwerking Renske!

Marloes Klaassen2 Avanti

Renske is een geweldige fotograaf! We hadden een super fijne samenwerking en dat is te zien aan het eindresultaat. Vanaf moment één denkt ze met je mee, al het contact verloopt soepel en tijdens de shoot zorgt ze voor een lekkere relaxte sfeer. Ik heb nog niet vaak voor de camera gestaan en ze liet me echt op mijn gemak voelen. Super blij met de foto's.

Fleur BaerwaldtInterieur by Fleur

Ondanks mijn eigen ongemak voor de camera heeft ze me heel goed door de shoot geleid en ben ik superblij met het eindresultaat. Renske denkt mee met de locatie, kleding, poses en attributen en zo vliegt een half uur voorbij. Er waren zo veel toffe beelden om uit te kiezen dat ik uiteindelijk een setje extra heb afgenomen. Ik kan weer even vooruit op mijn social media en website. Tot de volgende keer"

Hester NaaktgeborenBornnaked

Renske heeft foto's gemaakt tijdens een livedag met mijn community. Deze community is grotendeels online, dus ik miste goed beeldmateriaal. Vooraf had ik aangegeven wat ik ongeveer zou willen en dat is echt helemaal top in beeld gebracht. Ik ben superblij met het eindresultaat! Daarnaast is Renske heel chill om mee samen te werken, is ze scherp op goede fotomomentjes op zo'n dag en als kers op de taart was ze supersnel met opleveren. 5 sterren hoor!

Joëlle van RheedenFemale Freedompreneurs de Club

Wat ik heel erg fijn vond bij Renske is het mee denken met mij, brainstormen. Hoe wil de foto's hebben, wat heb ik allemaal nodig. Ze gaf mij ook allerlei tips zoals; denk aan je kleding, neem een extra blouse mee.
Heel fijn om mee samen te werken, ook omdat de communicatie heel goed verliep.

Met het resultaat ben ik heel erg tevreden, het is precies zoals ik het had verwacht maar dan net iets beter 🙂

Jitske GoeijersWebsite Workation

Renske is een super aardige, rustige en professionele fotografe die je snel op je gemak brengt. Wij hebben een zakelijke shoot gehad voor mijn au-pair bureau met een persoonlijke twist omdat mijn kinderen er ook bij moesten op de foto’s. Mijn dochters van 8 en toen 5 vonden haar het einde en vroegen na het nemen van de laatste foto; “mama mag Renske nog een keer komen”? Kortom ontzettend fijn!

Suzanne van Dijk-BeemsterBeau-pair

Wat een fijne ervaringen hebben wij gehad met Renske. Als fotografe stelde zij ons erg op ons gemak en bewoog ze heel vloeiend om ons heen om fantastische foto's te maken. En tijdens de sessie rondom social media maakte ze het zoveel eenvoudiger voor ons. Daarnaast kregen we een fijn plan van aanpak om mee te werken. Dus echt een aanrader.

Bob MijlingO'Prinsen & Partners

Ik was op zoek naar iemand die foto’s kon maken voor mijn website. Foto’s die laten zien wie ik ben. Renske is heel laagdrempelig en geeft je een prettig gevoel waarbij ik de perfecte foto’s van mezelf heb kunnen maken. Locatie (Lochal Tilburg) was ook gaaf!

Nicole ArtsUniqole

Gaan wij samen aan de slag?

Voel jij een yes om samen aan de slag te gaan? Jouw offline expertise en energie, ook offline zichtbaar maken? Laten we dan kennismaken.

Plan hieronder een vrijblijvende online kennismakingscall in. Dan kunnen we jouw wensen bespreken en beiden kijken of het een match is. Liever onder het genot van een haver cappuccino kennismaken? Dan ben je natuurlijk ook welkom op mijn kantoor in Tilburg.

Wie weet gaan wij binnenkort wel samen aan de slag!

Heb je een vraag?