Skip to main content

Het hele jaar door rust over jouw visuele content

Jouw offline energie matcht met jouw online energie

Je hebt een verhaal te vertellen, een missie die je wil delen of een mooie dienst te verkopen. Hiervoor wil je online zichtbaar zijn, met authentieke en sterke content. De woorden heb je, maar het visuele plaatje moet hier ook bij kloppen. Met foto’s zorg je ervoor dat jouw offline energie en visie, matcht met wat je online uitstraalt. Zo weet jouw ideale klant precies wat ze kan verwachten en of de match er is.

En als ambitieuze ondernemer, groei je hard. Ieder seizoen kun je weer met een nieuw idee komen, een andere energie voelen of een grootser doel hebben. En je wil dat deze energie, van het moment, weerspiegelt wordt in foto’s. Zodat de beeldbank van je bedrijf, net zo hard meegroeit als jij. En dat je jouw ideale klant altijd blijft aantrekken vanuit de juiste energie.

Een shoot abonnement is voor jou als je

 • Hard groeit als ondernemer
 • Regelmatig online zichtbaar bent en post op social media
 • Nu vaak in de herhaling valt met je visuele content
 • Jouw offline energie niet altijd match met wat je online laat zien
 • In het next level van je bedrijf wil stappen
 • Een beeldbank wil die met je meegroeit
 • Nooit meer contentstress wil door een gebrek aan beelden
 • Een stok achter de deur wil om online zichtbaar te zijn
 • Jouw beeldbank regelmatig toe is aan een update
 • Jezelf gunt om ieder kwartaal te werken aan je bedrijf, je persoonlijke groei en fun te hebben
 • Wil profiteren van dikke korting, omdat je kiest voor een abonnement

Het shoot abonnement

Bij een shoot abonnement krijg je alles van de brandingshoot, maar dan ieder kwartaal. We gaan dus vier keer per jaar samen aan de slag, om jouw beeldbank te vullen met passende foto’s.

Je hebt een jaar de tijd om de vier shoots in te zetten. Dat kan gelijk verspreid zijn, maar dit hoeft niet. Wil je liever in één keer een dubbele shoot boeken om echt uit te pakken, dan kan dat bijvoorbeeld ook.

De shoots kunnen bij jou op locatie plaatsvinden of tijdens een event/workshop die je geeft. Liever in de natuur fotograferen of een andere ruimte gebruiken? Dat kan allemaal en daarin denk ik graag met je mee.

De investering voor een shoot abonnement is €2100 per jaar. Hiermee krijg je dus €496 korting op de shoots.
In termijnen betalen is ook mogelijk, voor €190 per maand.

Prijs is exclusief btw, reiskosten (a €0,21 p/km) en eventuele huur van een externe locatie.

Prachtige foto's! Iets waar ik me vrij ongemakkelijk bij voelde, werd een ontspannen fotoshoot met een super leuk resultaat. Renske is flexibel, ontspannen en denkt mee in het concept waar de foto's voor gaan dienen. Het resultaat is erg professioneel. Het liefst had ik nog 10 foto's meer gehouden. Bedankt voor de mooie foto's en de fijne samenwerking Renske!

Marloes Klaassen2 Avanti

Renske is een geweldige fotograaf! We hadden een super fijne samenwerking en dat is te zien aan het eindresultaat. Vanaf moment één denkt ze met je mee, al het contact verloopt soepel en tijdens de shoot zorgt ze voor een lekkere relaxte sfeer. Ik heb nog niet vaak voor de camera gestaan en ze liet me echt op mijn gemak voelen. Super blij met de foto's.

Fleur BaerwaldtInterieur by Fleur

Ondanks mijn eigen ongemak voor de camera heeft ze me heel goed door de shoot geleid en ben ik superblij met het eindresultaat. Renske denkt mee met de locatie, kleding, poses en attributen en zo vliegt een half uur voorbij. Er waren zo veel toffe beelden om uit te kiezen dat ik uiteindelijk een setje extra heb afgenomen. Ik kan weer even vooruit op mijn social media en website. Tot de volgende keer"

Hester NaaktgeborenBornnaked

Renske heeft foto's gemaakt tijdens een livedag met mijn community. Deze community is grotendeels online, dus ik miste goed beeldmateriaal. Vooraf had ik aangegeven wat ik ongeveer zou willen en dat is echt helemaal top in beeld gebracht. Ik ben superblij met het eindresultaat! Daarnaast is Renske heel chill om mee samen te werken, is ze scherp op goede fotomomentjes op zo'n dag en als kers op de taart was ze supersnel met opleveren. 5 sterren hoor!

Joëlle van RheedenFemale Freedompreneurs de Club

Wat ik heel erg fijn vond bij Renske is het mee denken met mij, brainstormen. Hoe wil de foto's hebben, wat heb ik allemaal nodig. Ze gaf mij ook allerlei tips zoals; denk aan je kleding, neem een extra blouse mee.
Heel fijn om mee samen te werken, ook omdat de communicatie heel goed verliep.

Met het resultaat ben ik heel erg tevreden, het is precies zoals ik het had verwacht maar dan net iets beter 🙂

Jitske GoeijersWebsite Workation

Renske is een super aardige, rustige en professionele fotografe die je snel op je gemak brengt. Wij hebben een zakelijke shoot gehad voor mijn au-pair bureau met een persoonlijke twist omdat mijn kinderen er ook bij moesten op de foto’s. Mijn dochters van 8 en toen 5 vonden haar het einde en vroegen na het nemen van de laatste foto; “mama mag Renske nog een keer komen”? Kortom ontzettend fijn!

Suzanne van Dijk-BeemsterBeau-pair

Wat een fijne ervaringen hebben wij gehad met Renske. Als fotografe stelde zij ons erg op ons gemak en bewoog ze heel vloeiend om ons heen om fantastische foto's te maken. En tijdens de sessie rondom social media maakte ze het zoveel eenvoudiger voor ons. Daarnaast kregen we een fijn plan van aanpak om mee te werken. Dus echt een aanrader.

Bob MijlingO'Prinsen & Partners

Ik was op zoek naar iemand die foto’s kon maken voor mijn website. Foto’s die laten zien wie ik ben. Renske is heel laagdrempelig en geeft je een prettig gevoel waarbij ik de perfecte foto’s van mezelf heb kunnen maken. Locatie (Lochal Tilburg) was ook gaaf!

Nicole ArtsUniqole

Gaan wij samen aan de slag?

Voel jij een yes om samen aan de slag te gaan? Jouw energie, bedrijf en next level stappen vast te leggen op beeld? Laten we dan kennismaken.

Plan hieronder een vrijblijvende online kennismakingscall in. Dan kunnen we jouw wensen bespreken en beiden kijken of het een match is. Liever onder het genot van een haver cappuccino kennismaken? Dan ben je natuurlijk welkom op mijn kantoor in Tilburg.

Wie weet sta jij binnenkort wel voor mijn lens.

Heb je een vraag?