Skip to main content

Over mij

Mijn dag is compleet met een haver cappuccino 

Van avondmens veranderde ik in een ochtendmens omdat het heerlijk is om bezig te zijn voor de wereld wakker is. Ik kruip dan het liefst achter mijn laptop om creatief bezig te zijn voor mijn reisblog. Of ik ga er op uit met mijn camera om de mooiste plaatjes te schieten op mijn favoriete moment: golden hour.

Als ik niet aan het werk ben in mijn terracotta studio in Tilburg of DIY’s aan het uitvoeren ben ik mijn klushuis, dan ben ik waarschijnlijk op reis. Want de wereld is te bijzonder om niet ontdekt te worden. Op reis doe ik inspiratie op, zie ik alles door mijn lens en klap ik mijn laptop open in nieuwe koffietentjes. Genieten in het nu en ondertussen de momenten vastleggen op beeld, zodat ik ze eindeloos opnieuw kan beleven.

Ik ben gek op alles dat online gebeurd, want hiermee ligt de wereld letterlijk aan je voeten. Jouw talenten en ideeën zijn het ook waard om hier gezien te worden en daar help ik je graag bij. Met passende foto’s en online zichtbaarheid, vertellen we samen jouw verhaal.