Skip to main content

Kostbare herinneringen voor altijd vastgelegd

Jullie liefde op de foto

De kostbare momenten tastbaar maken. Die mooie herinneringen, bijzondere fase of juist het dagelijks leven vastleggen. Zodat jullie voor altijd kunnen blijven nagenieten van dat moment. Door een fotoshoot te boeken kun je de tijd heel even stilzetten. Zodat je later altijd nog kunt terugkijken op de foto’s. Van bijzondere momenten of van de mensen om wie je het meest geeft.

De tijd gaat zo snel en daarom is het zo mooi om van iedere fase in je leven goede foto’s te hebben. Van jullie gezin, je kindjes of samen met je partner. Of juist bij een bijzondere periode zoals de zwangerschap of de eerste weken met je kleintje. Zodat je in het nu kunt genieten, zonder bang te hoeven zijn dat je iets mist. Jullie maken de herinneringen en ik vereeuwig ze voor jullie op de foto.

De fotoshoot

Voorafgaand aan de shoot hebben we een voorbereidend telefoongesprek. Hierin bespreken we jullie wensen en maken we het plan voor de fotoshoot concreet. We kijken dan ook naar de beste timing voor een shoot in het geval van een newborn of zwangerschapsshoot. Daarnaast stuur ik jullie ook een gids met tips om je qua kleding en locatie goed te kunnen voorbereiden.

We kiezen samen een locatie die passends is. In de natuur of bij jullie thuis. De shoot zal ongeveer 1 uur duren en hierin maken we veel verschillende soorten beelden.

Tijdens de shoot begeleid ik jullie goed, zodat jij je niet druk hoeft te maken om hoe je op de foto moet. We maken er een relaxte en ontspannen shoot van, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ik laat jullie ook de ‘normale momentjes’ nabootsen, zodat de foto’s echt zijn. Tussendoor kunnen jullie meekijken wat ik heb gemaakt, zodat jullie weten wat je van het eindresultaat kunt verwachten.

Na de shoot doe ik mijn best op binnen één week al de voorselectie te delen. Uit een online galerij kunnen jullie dan de favorieten kiezen. Bij de shoot zitten sowieso 15 foto’s inbegrepen. Hierna ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Binnen twee weken na aanleveren van de favorieten, kunnen jullie de complete galerij met bewerkte en hoge kwaliteit beelden verwachten. Willen jullie na het zien van de voorselectie meer foto’s, dan kan bijkopen altijd (a €15 per foto).

Bij slechte weersverwachtingen houden we nauw contact. Als het weer echt te slecht is, zal ik de knoop doorhakken om de shoot te annuleren. We verzetten het dan kosteloos, naar een ander moment op korte termijn.

De investering voor een shoot is €299 (incl btw). 
De prijs is exclusief reiskosten (a €0,35 p/km) vanaf 10 km buiten Tilburg.

Prachtige foto's! Iets waar ik me vrij ongemakkelijk bij voelde, werd een ontspannen fotoshoot met een super leuk resultaat. Renske is flexibel, ontspannen en denkt mee in het concept waar de foto's voor gaan dienen. Het resultaat is erg professioneel. Het liefst had ik nog 10 foto's meer gehouden. Bedankt voor de mooie foto's en de fijne samenwerking Renske!

Marloes Klaassen2 Avanti

Renske is een geweldige fotograaf! We hadden een super fijne samenwerking en dat is te zien aan het eindresultaat. Vanaf moment één denkt ze met je mee, al het contact verloopt soepel en tijdens de shoot zorgt ze voor een lekkere relaxte sfeer. Ik heb nog niet vaak voor de camera gestaan en ze liet me echt op mijn gemak voelen. Super blij met de foto's.

Fleur BaerwaldtInterieur by Fleur

Ondanks mijn eigen ongemak voor de camera heeft ze me heel goed door de shoot geleid en ben ik superblij met het eindresultaat. Renske denkt mee met de locatie, kleding, poses en attributen en zo vliegt een half uur voorbij. Er waren zo veel toffe beelden om uit te kiezen dat ik uiteindelijk een setje extra heb afgenomen. Ik kan weer even vooruit op mijn social media en website. Tot de volgende keer"

Hester NaaktgeborenBornnaked

Renske heeft foto's gemaakt tijdens een livedag met mijn community. Deze community is grotendeels online, dus ik miste goed beeldmateriaal. Vooraf had ik aangegeven wat ik ongeveer zou willen en dat is echt helemaal top in beeld gebracht. Ik ben superblij met het eindresultaat! Daarnaast is Renske heel chill om mee samen te werken, is ze scherp op goede fotomomentjes op zo'n dag en als kers op de taart was ze supersnel met opleveren. 5 sterren hoor!

Joëlle van RheedenFemale Freedompreneurs de Club

Wat ik heel erg fijn vond bij Renske is het mee denken met mij, brainstormen. Hoe wil de foto's hebben, wat heb ik allemaal nodig. Ze gaf mij ook allerlei tips zoals; denk aan je kleding, neem een extra blouse mee.
Heel fijn om mee samen te werken, ook omdat de communicatie heel goed verliep.

Met het resultaat ben ik heel erg tevreden, het is precies zoals ik het had verwacht maar dan net iets beter 🙂

Jitske GoeijersWebsite Workation

Renske is een super aardige, rustige en professionele fotografe die je snel op je gemak brengt. Wij hebben een zakelijke shoot gehad voor mijn au-pair bureau met een persoonlijke twist omdat mijn kinderen er ook bij moesten op de foto’s. Mijn dochters van 8 en toen 5 vonden haar het einde en vroegen na het nemen van de laatste foto; “mama mag Renske nog een keer komen”? Kortom ontzettend fijn!

Suzanne van Dijk-BeemsterBeau-pair

Wat een fijne ervaringen hebben wij gehad met Renske. Als fotografe stelde zij ons erg op ons gemak en bewoog ze heel vloeiend om ons heen om fantastische foto's te maken. En tijdens de sessie rondom social media maakte ze het zoveel eenvoudiger voor ons. Daarnaast kregen we een fijn plan van aanpak om mee te werken. Dus echt een aanrader.

Bob MijlingO'Prinsen & Partners

Ik was op zoek naar iemand die foto’s kon maken voor mijn website. Foto’s die laten zien wie ik ben. Renske is heel laagdrempelig en geeft je een prettig gevoel waarbij ik de perfecte foto’s van mezelf heb kunnen maken. Locatie (Lochal Tilburg) was ook gaaf!

Nicole ArtsUniqole

Mag ik jullie herinneringen vastleggen?

Is het tijd voor jullie om die bijzondere momenten vast te leggen? Willen jullie tastbare herinneringen, waar jullie voor altijd op kunnen terugkijken? Dan nodig ik jullie heel graag uit voor mijn lens.

Als het gaat om een zwangerschap of newborn shoot, wacht dan niet te lang. Het is fijn als we deze shoots op tijd kunnen plannen, omdat we minder flexibel zijn in de te plannen periode. Bij zwangerschap is dat tussen de 30-34 weken en bij newborn rond de 2 weken na geboorte.

Vinden jullie het fijn om eerst even kennis te maken, dan snap ik dat helemaal. Plan dan vrijblijvend een online call hieronder. Ik beantwoord dan al jullie vragen en we kunnen kijken of het een match is.

Wie weet mag ik binnenkort jullie liefdevolle momenten vastleggen.
Ik kan niet wachten!

Heb je een vraag?