Skip to main content

Jouw energie en expertise vastgelegd op beeld

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Daarom kan fotografie jouw bedrijf meteen naar een next level brengen. Jouw energie wordt online al zichtbaar bij jouw droomklanten. Je kunt jouw aanbod, expertise en missie duidelijk naar voren laten komen op beeld. Zodat iedereen meteen ziet wat jij met je bedrijf kunt betekenen.

Naast de praktische kant van goede foto’s, brengt een fotoshoot je nog zoveel meer. Tijdens de shoot kun je namelijk stappen in de next level versie van jezelf. Die groei en potentie van jou en je bedrijf, leggen we vast op beeld. Zodat niet alleen jouw toekomstige klanten zien wat jij ze kunt brengen. Ook jij kunt zo nog makkelijker in die energie stappen. Op de foto’s zie je waar jij naartoe aan het groeien bent: het next level.

Een brandingshoot is voor jou als je

 • Niet genoeg goede foto’s hebt om te posten
 • De beelden die je gebruikt niet meer passen bij wie je nu bent
  en waar je bedrijf nu voor staat
 • Steeds maar weer in herhaling valt met je visuele content
 • Je offline energie niet match met wat je online laat zien
 • In het next level van je bedrijf wil stappen
 • Jouw beeldbank toe is aan een update (nieuwe locatie, uitbreiding van het team, ander aanbod)
 • Matchende foto’s wil voor bij je (nieuwe) branding
 • Eindelijk jezelf eens echt professioneel wil laten vastleggen
 • Denkt niet fotogeniek te zijn en mij graag het tegendeel wil laten bewijzen

De brandingshoot

Voorafgaand aan de shoot hebben we een voorbereidende call. Hierin bespreken we jouw wensen en maken we het concept voor de shoot concreet. Je krijgt een prep guide met tips voor de voorbereiding en styling van jouw fotoshoot.

We kiezen samen een locatie die passends is. In de natuur, bij jou op locatie en eventueel boeken we een externe studio. Een branding shoot duurt rond de 2 a 3 uur. In deze tijd kunnen we veel verschillende beelden schieten, van portretten tot sfeerfoto’s. Ook kledingwissels zijn mogelijk, zodat je een breed inzetbare beeldbank hebt. Natuurlijk is het ook een optie om jouw event, workshop of training vast te laten leggen.

Tijdens de shoot begeleid ik je goed, zodat jij je niet druk hoeft te maken om hoe je op de foto moet. Tussendoor kun je meekijken wat ik heb gemaakt, zodat je weet wat je van het eindresultaat kunt verwachten.

In dit dagdeel maken we meer dan genoeg foto’s zodat jij hierna zelf een selectie van 30 beelden kunt maken uit een online galerij. De voorselectie kun je binnen één week verwachten. Hierna ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Binnen twee weken na aanleveren van jouw favorieten, kun je de complete galerij met bewerkte en hoge kwaliteit beelden verwachten.

Bij slechte weersverwachtingen houden we nauw contact. Als het weer echt te slecht is, zal ik de knoop doorhakken om de shoot te annuleren. We verzetten het dan kosteloos, naar een ander moment op korte termijn.

De investering voor een branding shoot is €749. 
Prijs is exclusief btw, reiskosten (a €0,35 p/km) en eventuele huur van een externe locatie.

Prachtige foto's! Iets waar ik me vrij ongemakkelijk bij voelde, werd een ontspannen fotoshoot met een super leuk resultaat. Renske is flexibel, ontspannen en denkt mee in het concept waar de foto's voor gaan dienen. Het resultaat is erg professioneel. Het liefst had ik nog 10 foto's meer gehouden. Bedankt voor de mooie foto's en de fijne samenwerking Renske!

Marloes Klaassen2 Avanti

Renske is een geweldige fotograaf! We hadden een super fijne samenwerking en dat is te zien aan het eindresultaat. Vanaf moment één denkt ze met je mee, al het contact verloopt soepel en tijdens de shoot zorgt ze voor een lekkere relaxte sfeer. Ik heb nog niet vaak voor de camera gestaan en ze liet me echt op mijn gemak voelen. Super blij met de foto's.

Fleur BaerwaldtInterieur by Fleur

Ondanks mijn eigen ongemak voor de camera heeft ze me heel goed door de shoot geleid en ben ik superblij met het eindresultaat. Renske denkt mee met de locatie, kleding, poses en attributen en zo vliegt een half uur voorbij. Er waren zo veel toffe beelden om uit te kiezen dat ik uiteindelijk een setje extra heb afgenomen. Ik kan weer even vooruit op mijn social media en website. Tot de volgende keer"

Hester NaaktgeborenBornnaked

Renske heeft foto's gemaakt tijdens een livedag met mijn community. Deze community is grotendeels online, dus ik miste goed beeldmateriaal. Vooraf had ik aangegeven wat ik ongeveer zou willen en dat is echt helemaal top in beeld gebracht. Ik ben superblij met het eindresultaat! Daarnaast is Renske heel chill om mee samen te werken, is ze scherp op goede fotomomentjes op zo'n dag en als kers op de taart was ze supersnel met opleveren. 5 sterren hoor!

Joëlle van RheedenFemale Freedompreneurs de Club

Wat ik heel erg fijn vond bij Renske is het mee denken met mij, brainstormen. Hoe wil de foto's hebben, wat heb ik allemaal nodig. Ze gaf mij ook allerlei tips zoals; denk aan je kleding, neem een extra blouse mee.
Heel fijn om mee samen te werken, ook omdat de communicatie heel goed verliep.

Met het resultaat ben ik heel erg tevreden, het is precies zoals ik het had verwacht maar dan net iets beter 🙂

Jitske GoeijersWebsite Workation

Renske is een super aardige, rustige en professionele fotografe die je snel op je gemak brengt. Wij hebben een zakelijke shoot gehad voor mijn au-pair bureau met een persoonlijke twist omdat mijn kinderen er ook bij moesten op de foto’s. Mijn dochters van 8 en toen 5 vonden haar het einde en vroegen na het nemen van de laatste foto; “mama mag Renske nog een keer komen”? Kortom ontzettend fijn!

Suzanne van Dijk-BeemsterBeau-pair

Wat een fijne ervaringen hebben wij gehad met Renske. Als fotografe stelde zij ons erg op ons gemak en bewoog ze heel vloeiend om ons heen om fantastische foto's te maken. En tijdens de sessie rondom social media maakte ze het zoveel eenvoudiger voor ons. Daarnaast kregen we een fijn plan van aanpak om mee te werken. Dus echt een aanrader.

Bob MijlingO'Prinsen & Partners

Ik was op zoek naar iemand die foto’s kon maken voor mijn website. Foto’s die laten zien wie ik ben. Renske is heel laagdrempelig en geeft je een prettig gevoel waarbij ik de perfecte foto’s van mezelf heb kunnen maken. Locatie (Lochal Tilburg) was ook gaaf!

Nicole ArtsUniqole

Gaan wij samen aan de slag?

Voel jij een yes om samen aan de slag te gaan? Jouw energie, bedrijf en next level stappen vast te leggen op beeld? Laten we dan kennismaken.

Plan hieronder een vrijblijvende online kennismakingscall in. Dan kunnen we jouw wensen bespreken en beiden kijken of het een match is. Liever onder het genot van een haver cappuccino kennismaken? Dan ben je natuurlijk welkom in mijn studio in Tilburg.

Wie weet sta jij binnenkort wel voor mijn lens.

Heb je een vraag?